Succé för årets Mat För Livet- mässa 2023

Tack till alla besökare, volontärer och utställare som gjorde Mat För Livet 2023 till en succé! Mässan som är Sveriges största gluten- och laktosfria mässa hade över 3000 besökare. Under mässan kunde besökarna bland annat:

Samlingsbild Mat För Livet 2023

Här kan du läsa mer om årets utställare på Mat För Livet 2023.

 

Årets vinnare Mat För Livet 2023

Vinnarna av Guldaxet 2023 och Årets utställare 2023 blev:

  • Guldaxet 2023 – UlrikaSmakeri:

Ulrika Smakeri levererar alltid toppkvalitet när det kommer till glutenfritt matbröd, bullar, kakor, tårtor och praliner. Med glutenfria ingredienser, laktosfria mejeriprodukter och i största möjliga mån ekologiska och närodlade/närproducerade produkter är det absolut hembageriet att lita på, uppskatta och vända sig till. Inkluderande, gott och fantastiskt smakrikt. Plötsligt verkar ingenting omöjligt när man kommer till smakeriet där det finns något gott för alla i familjen.

Du kan läsa mer om de övriga nominerade på vår hemsida samt se tidigare vinnare.

  • Årets utställare 2023 – Schär

För att ytterligare belysa att Schär är italienskt valde man att göra ett italienskt tema med pizza och panini med den italienske kändiskocken Antonio Paolino på plats och med italiensk musik i högtalarna. Det blev ett vinnande koncept bland mässans besökare!

Nu ser vi fram emot nästa års Mat För Livet som kommer att hållas för 30:e gången! Skriv upp datumen 15-16 november 2024 och var med och fira in vårt jubileum!