Träffa Mat för livets projektledare!

Vi vill presentera vår nya projektledare för Mat för livet-mässan, Sofia. Hon är anställd av Celiakiföreningen i Stockholms län som äger och driver Mat för livet- och kommer även att hjälpa till och synas på Stockholmsföreningens aktiviteter framöver.

Sofia har en tvåårig utbildning som Konceptutvecklare inom event och besöksnäring på IHM Business School, och har erfarenhet av evenemang i olika former. Tidigare kommer Sofia från detaljhandeln och har som vana att alltid ha kunderna i största fokus och att vara serviceminded. 

Vad innebär din nya roll och vad ser du mest fram emot:  

Min nya roll som projektledare innebär att hålla i ihop trådarna och ansvara för eventets processer – projektleda och planera, samt genomföra och följa upp. Utöver att arbeta med mässan, Mat för livet, kommer jag även vara med i planeringen och utförandet av stora som små aktiviteter till medlemmarna i Stockholmsföreningen.

Jag ser mest framemot att få se en idé utvecklas till verklighet. Det känns också väldigt givande och betydelsefullt att få vara med i planeringen och genomförandet av just en glutenfrimässa – då det en “safe zone” för dem med celiaki. Hoppas vi ses den 17-18 november på Kistamässan!

Lär känna Sofia med 3 snabba frågor!
Vilken är din glutenfria favoritprodukt hittills? 
Eftersom jag älskar både choklad och muffins måste jag säga chokladmuffinsen från Fria!  Mums! 

Något inte många vet om dig? 
Eftersom jag gillar att få vara kreativ så tackar jag aldrig nej till en utmaning inom konst i alla dess former. 
Tycker det är roligt att få sätta min kreativitet på test genom att prova på att dreja, måla en egen tavla eller sy ett plagg till mig själv. 
Resultatet blir inte alltid det bästa, men det är roligt ändå. 

Har du något smultronställe som du vill dela med dig av?
Eftersom jag är uppvuxen i Helsingborg har jag haft lyxen att kunna äta på Ginger Hälsobar när jag vill. 
De har goda smoothiebowls och sallader, men min favoritprodukt hos dem är deras Raw food Nutellakaka. En bonus är att all fika på Ginger är både glutenfri och vegansk! 

Har du några frågor så får du gärna hör av dig till Sofia på: [email protected]  

Connecta gärna med mig på LinkedIn! 

 

Vi hälsar Sofia varmt välkommen till oss!